Opdrachtgevers

Wij werken graag
met u samen.

Momentum Personeel werkt anders uitzendbureaus. Wij besteden relatief veel aandacht aan kandidaten. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Dat komt omdat wij in het begin voornamelijk Oekraïense vluchtelingen naar passend werk bemiddelden. Zij hadden meer behoefte aan begeleiding door taal- en cultuurverschillen. En omdat wij Oekraiëns spreken en beide culturen kennen, konden wij dat bieden.
Om deze mensen goed op weg te helpen, bezochten wij hun toekomstige werkplek en draaiden we vaak zelf een paar uur mee in hun nieuwe functie. Die werkwijze bleek ook door andere werkzoekenden gewaardeerd te worden en is dan nu ook in ons DNA opgenomen. Wat voor de contacten met onze kandidaten geldt, geldt ook voor de contacten met opdrachtgevers: open, transparant, eerlijk en met veel aandacht.

Wij bemiddelen iedereen die dat wil naar werk wat bij hun persoonlijkheid en talenten past.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • werving van uitzendkrachten
  • werving en selectie van vast personeel
  • detachering van ons eigen personeel

Werving van uitzendkrachten

Wij hebben ons bestaan te danken aan het werven van uitzendkrachten. Persoonlijke begeleiding, goede informatie en uiteraard het selecteren van de juiste uitzendkracht is onze kracht. Wij werken voor de uitzendkracht. Dat betekent dat wij het beste voor onze mensen willen. Onze tarieven zijn dan ook heel redelijk.

Werving en selectie van vast personeel

Naast uitzendkrachten werven, kunnen we ook al interne HR-afdeling functioneren door het wervingstraject van vast personeel van u over te nemen. Dat doen we op basis van fixed price en no cure no pay.

Detachering

Snel behoefte aan tijdelijk personeel? Wij hebben ervaren krachten in vaste dienst die op basis van detachering bij u aan de slag kunnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Snel personeel voor detachering

Heeft u snel behoefte aan tijdelijk personeel...

Werving van uitzendkrachten

Wij hebben ons bestaan te danken aan...

Werving van selectie van vast personeel

Naast uitzendkrachten werven kunnen we ook als...