Kandidaten

Via ons werken?

Werken via Momentum Flex betekent persoonlijke aandacht van ons. Wij zoeken een baan die past bij je talenten, ambities en achtergrond. We kijken altijd hoe het er op je werkplek aan toe gaat. Het liefst werken we een paar uurtjes in jouw nieuwe functie, zodat we je precies kunnen vertellen wat je op je werkplek kan verwachten. Alleen zo kan je goed voorbereid aan de slag.

Er zijn drie mogelijkheden:

  • Uitzenden
  • Werving & selectie
  • Detachering

Uitzenden

Als je wordt uitgezonden, kom je voor de duur van de opdracht bij ons in dienst. Je werkplek is bij de opdrachtgever en wij betalen je salaris. Als je opdracht afgelopen is, stopt onze samenwerking tot je weer opnieuw met ons gaat werken.

Werving & selectie

Bij werving en selectie is de opdrachtgever op zoek naar een nieuwe medewerker in vaste dienst (soms krijg je wel eerst een tijdelijk contract). Wij zoeken dan voor de werkgever naar de beste kandidaten en samen selecteren we dan een kandidaat die volgens ons en de werkgever het beste bij de functie past.
Ben jij dat, dan krijg je een contract bij de opdrachtgever.

Detachering

In het geval van detachering kom je bij ons in dienst. Wij bieden je dan een werkplek bij een van onze opdrachtgevers. Het voordeel voor jou is dat je bijna altijd werk hebt en verzekerd bent van een vast inkomen. Het voordeel voor onze opdrachtgevers is dat we in veel gevallen snel een goede kracht kunnen leveren.

Wil je dat we voor jou gaan werken?
Schrijf je dan nu in!